Indul a WorldSkills 2017 IT Network Systems Administration válogatóverseny!

A HTTP Alapítvány - együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával – 2016. január és április között rendezi a WorldSkills 2017 verseny hazai válogatóját az informatikai rendszeradminisztrátor kategóriában.

Az immár 44. WorldSkills verseny 2017. október 14-19. között rendezik meg Abu Dhabiban, több mint 70 ország, 1200-nál is több versenyzőjével.

A háromfordulós magyarországi válogatóverseny első fordulója 2016. január 24-én lesz, ahol a résztvevőknek online feladatokat – teszteke...t és szimulált hálózati feladatokat – kell megoldaniuk. Innen a tizenkét legeredményesebb versenyző jut tovább.
 

A középdöntőre március 18-án kerül sor, Budapesten. A két forduló közötti időben a felkészülésé lesz a főszerep, a legszorgosabbaknak lesz esélyük, hogy bejussanak a legjobb hat közé.
 

A döntőt 2016. április 18. és 20. között rendezzük meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nagyszabású eseménye, a Szakma Sztár Fesztivál és a SkillsHungary Nemzeti Válogató keretében.
 

Amellett, hogy a legjobbak értékes nyereményekkel térhetnek haza, a hazai győztes megtiszteltetése, hogy a döntőt követő másfél éves felkészülés után Magyarországot képviselve megmérkőzhet a világ legjobbjaival.
 

Online jelentkezés és folyamatos információ a versenyről: http://www.netskills.hu/worldskills2017