WorldSkills 2021 nemzeti válogatóverseny

2021-ben Sanghajban rendezik a soron következő szakmai világbajnokságot, ahol a világ minden tájáról érkező 22 év alatti fiatal szakemberek mérik össze tudásukat, több mint ötven különböző szakmában. Az ácsok, asztalosok és fodrászok mellett ott lesznek a legjobb fiatal informatikusok is.
 
Jó vagy a webszerkesztésben és profin programozol JavaScript nyelven? Megírtál már néhány fantasztikus asztali- vagy mobilalkalmazást? Szeretsz hálózati eszközöket konfigurálni? 
 
Ha ezek közül bármelyikre igen a válaszod, akkor arra bíztatunk, hogy próbáld ki magad, és bizonyítsd be, hogy nem csak egyszerűen jó vagy, hanem Te vagy a legjobb Magyarországon! Váltsd meg a repülőjegyedet Sanghajba és bizonyíts a világ legjobbjai ellen is!
 
A Skills IT konzorcium a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai partnereként várja a jelentkezésedet a WorldSkills Sanghai 2021 szakmai világbajnokság hazai válogatójára az alábbi három informatikai szakmában:
  • Informatikai rendszerüzemeltető (IT Network Systems Administration)
  • Webfejlesztő (Web Technologies)
  • Szoftverfejlesztő (IT Software Solutions for Business)

Az egyes versenyek részletes leírása és jelentkezés:

A korábbi évekhez hasonlóan a WorldSkills versennyel párhuzamosan tapasztalatszerzési célból idén is meghirdetjük a szakgimnáziumokban tanuló 11. és 12. évfolyamos tanulók számára a Skills Junior 2020 versenyt az infomatikai rendszerüzemeltető kategóriában.
 

Kapcsolat

HTTP Alapítvány
1123 Budapest
Csörsz utca 45.

E-mail:ws2021@netskills.hu
Telefon: 1-225-4600

 

A WorldSkills és EuroSkills
versenyek hivatalos szakmai
támogatója a
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
megbízásából a
Skills IT konzorcium. Konzorciumvezető:

 

Copyright © 2019, HTTP Alapítvány